Personvern

Hvem er INSANITY Detailing

Nettstedene www.insanitydetailing.com, www.insty.no, www.feynlab.no og www.klinkorea.no, heretter betegnet som "Insanity Detailing" eller "vi", eies og driftes av INSANITY Detailing Faruk Prnjavorac, org. nr. 916 691 955 MVA. 

Brukere av vår nettside samtykker at Insanity Detailing behandler dine personopplysninger. Lenger ned på siden finner du mer informasjon om hvilke personopplysninger vi samler inn, hvorfor og rettighetene du har i forbindelse med lagring av dine personopplysninger.

Personopplysningene du oppgir under registrering eller utsjekking i nettbutikken er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg som kunde. Vi behøver informasjon som navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer for å kunne levere varene, kontakte deg om eventuelle forhold i forbindelse med bestillinger, for regnskapsføring, avgiftshåndtering, eventuell garanti og retur, etc.

Vi vil aldri videreselge denne informasjonen til tredjeparter, og du har på forespørsel rett til å få opplyst hvilke opplysninger vi har registrert om deg, og til å kreve disse opplysningene slettet.

-

1: Opplysninger som hentes av oss:

For å kunne levere så gode tjenester som mulig er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette typisk er. 

  • Kontaktinformasjon: Navn, adresse, telefon-/mobilnummer og e-postadresse.
  • Fødselsdato.
  • Din kundehistorikk hos oss, tidligere kjøp.
  • Posisjon og IP-adresse.
  • Cookies: Brukes på våre nettsider.

Vi samler ikke inn sensitiv informasjon om deg.

I tillegg:

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.) fra andre nettsider. Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

-

2: Betalingsopplysninger:

Vi bruker PayPal for å håndtere betaling. Enten du velger å betale med kort eller bruke din PayPal lommebok. Ved å godta betaling via PayPal godtar du også PayPal Brukervilkår.

-

3: Om personvern og regelverket:

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og kjøps- og adferdshistorikk.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er daglig leder som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler, i vårt tilfelle Faruk Prnjavorac. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

4: Obligatorisk innsamling av personopplysninger

Når du handler hos Insanity Detailing trenger vi navn, adresse, mobiltelefon og e-post. Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse og kontakte deg hvis det skulle være behov det. Vi er pålagt å oppbevare informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken slettes ikke. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen. Informasjonen er tilgjengelig under Min Konto.

-

5: Hvordan vi samler inn opplysniger:

  1. Opplysninger du gir oss.
    Du oppgir dine opplysninger til oss, enten når du oppretter et kundeforhold på vår nettside, handler som gjest, legger igjen kommentarer på vår nettside eller via et kontaktskjema. 
  2. Opplysninger vi mottar via bruk av våre tjenester.
    1. Din enhet og din internett-tilkobling.
      Vi kan registrere informasjon om enheten du benytter, for eksempel produsent av mobil/PC, operativsystem og nettleser. Vi kan også samle informasjon om tilkoblingen til våre tjenester, som IP-adresser, nettverks-id, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.
    2. Bruk av tjeneste eller kjøp.
      Vi registrerer informasjon om din bruk av tjenestene, som hvilke sider du er inne på, når du er inne på sidene samt hvilke funksjoner du har brukt på sidene.
  3. Opplysninger vi kan motta fra andre kilder.
    Vi kan motta opplysninger om deg hvis du bruker noen av de andre tjenestene vi tilbyr på dette nettstedet. Vi samarbeider også tett med tredjeparter (f.eks. forretningspartnere, leverandører av tekniske tjenester, betalingstjenester og leveringstjenester, reklamenettverk, analyseselskaper, søkemotorer og kredittopplysningsbyråer) og kan motta opplysninger om deg fra disse. Dette inkluderer også opplysninger som er offentlig tilgjengelige.
  4. Informasjonskapsler (cookies) og annet innhold som lagres lokalt.
    Når du bruker våre tjenester eller er inne på våre nettsider, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss.
    Mer om cookies lenger ned.

-

6: Hva brukes opplysningene til:

  1. For å levere og forbedre våre tjenester.
    Vi bruker personopplysninger for å levere tjenestene våre til deg. For eksempel trenger vi personopplysninger for at du skal kunne logge inn på våre sider og om relevant, for å kunne betale for tjenester. Vi bruker også personopplysninger for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg, blant annet ved å tilpasse visningen av innholdet til din skjerm/enhet og å sørge for raskest mulig lasting av sidene.
  2. For å tilpasse våre tjenester, gi deg anbefalinger og relevant markedsføring.
    Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f.eks. på bakgrunn av hvilke produkter og tjenester du har brukt eller kjøpt, annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg.
  3. For å forbedre digital kommunikasjon og annonsering.
    Vi bruker dine personopplysninger for å forbedre vår annonsering. Ved å opprette en profil hos oss godtar du målrettet annonsering gjennom programmatiske kjøp og målrettet annonsering gjennom sosiale medier der din persondata vil benyttes i kjøp av slik annonsering.
  4. For å utarbeide salgsstatestikk og forstå markedstrender.
    Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre. Så langt det er praktisk mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.
  5. For å forhindre misbruk av våre tjenester.
    Vi bruker personopplysninger for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov. Slike tilfeller kan bli politianmeldt.
-

7: Hva er informasjonkapsler (cookies) og hva brukes de til:

Insanity Detailing bruker cookies i henhold til Norsk lovgivning. En cookie er data med informasjon som lagres i din nettleser slik at nettsiden skal kjenne deg igjen fra side til side, og besøk til besøk. Dette skjer i henhold til norsk lovgivning.

  1. Hva slags informasjon lagres.
    1. Insanity Detailing bruker såkalte førsteparts-cookies for at du skal få en grunnleggende nettbutikksfunksjonalitet. Formålet med førsteparts-cookies er å kjenne igjen hvem du er slik at du får riktige priser og enklere finne frem til riktige varer, finne frem til tidligere kjøp, handlekurv etc.

    2. For at vi skal kunne tilpasse butikken til deg, bruker våre samarbeidspartnere tredjeparts-cookies for å spore dine bevegelser på våre sider. Insanity Detailing bruker også opplysningene til å analysere din oppførsel for å gjøre nettbutikken enklere å bruke.

    3. Vi og våre samarbeidspartnere sporer annonser for at vi skal vite hvilke annonser du har sett på internett og hvilke produkter du har sett på hos oss, for å kunne tilpasse butikken etter dine interesser og vise deg relevante annonser når du går ut på internett igjen.

  2. Slik unngår du cookies.

Dersom du ønsker å unngå bruken av cookies må du selv stille dette inn på din nettleser. Disse står som oftest på automatisk via nettleserens instillinger. Dersom du ikke finner frem må du selv gå inn på din nettlesers hjelpesider.

NB: Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke cookies, vil flere av funksjonene våre ikke fungere eller ikke fungere som de skal. Utenforstående kan bare få innsyn i opplysningene dersom dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for Insanity Detailing.

-

8: Deling av dine opplysninger:

Insanity Detailing kan i enkelte tilfeller dele dine personopplysninger med en tredjepart på våre vegne. Eksempler på dette er:

  1. For å fullføre vår avtale med deg og din handel deler vi dine opplysninger med en transportør, som f. eks. Posten Norge. Dette for å kunne levere din forsendelse til din oppgitte adresse.
  2. Ved mistanke om lovbrudd vil informasjon kunne utleveres til offentlige myndigheter etter begjæring. Vi vil også kunne utlevere informasjon ved mistanke om svindel, eller informasjon som er nødvendig for å avklare konkrete tvister.
-

9: Sletting av personopplysninger:

Du har krav på at alle våre opplysninger om deg skal kunne slettes på oppfordring, dersom vi ikke er lovpålagt om å lagre disse. Du kan henvende deg angående dette og  oppheve ditt kundeforhold via e-post, til: info@insanitydetailing.com.

Vi vil kun sende ut denne informasjonen til samme e-post adresse som du er registrert med på vår side, slik begrenser vi så godt vi kan din informasjon til bare deg. 

-

10: Sikring av personopplysninger:

Vi bruker hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysninger som er under vår kontroll mot uautorisert tilgang, innhenting, bruk, videreformidling, avsløring, kopiering, modifisering eller avhending.

-

11: Markedsføring i e-post og via SMS:

Dersom du har et aktivt kundeforhold til oss, kan vi sende deg markedsføring på e-post eller med andre elektroniske kommunikasjonsmetoder i henhold til markedsføringsloven § 15. Det inkluderer nyhetsbrev og andre henvendelser vedrørende innhold, tjenester, tilbud, kampanjer og arrangementer fra oss, via e-post, telefon, SMS og sosiale medier. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke, se GDPR artikkel 6(1)(a).

Dersom du derimot ikke har et aktivt kundeforhold, vil vi bare sende slik markedsføring hvis du har gitt oss et samtykke til dette. Din persondata kan også brukes til å tilpasse denne kommunikasjonen. Du kan når som helst enkelt og kostnadsfritt melde deg av markedsføringshenvendelser gjennom avmeldings-funksjonen i e-postene/SMS-ene.

-

12: Endringer i personvernserklæringen:

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen.
Ved større endringer vil vi informere om dette.

-

13: Rett til å klage:

Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet, her Datatilsynet, i henhold til GDPR artikkel 13(2)(d).

-

14: Har du ytterligere spørsmål angående Insanity Detailing og Personvern

Har du spørsmål om vår personvernerklæring eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss på info@insanitydetailing.com.